Vindmølleservice

Lad os passe din vindmølle

Hos Envipa passer vi altid på din vindmølle og sørger for at den lever op til kravene fra energistyrelsen.

Vi smører, spænder, tager olieprøve og skifter filtre i henhold til producentens forskrifter/service manual. Der udover er vi kompetente til at efterse løfte udstyr, brandmateriel

kraner, stiger og faldsikring så når vi forlader din mølle vil dette ligeledes være efterset og du sparer dermed en ekstra udgift til anden virksom for lovpligtige eftersyn af dette.

Når servicen er afsluttet rengør vi din mølle så fremtidig arbejde og fejlsøgning i møllen er behageligt og nemmere. På styringen efterlades et mærkat med dato for seneste eftersyn.

Rapportering

Når vi er færdig i møllen med service eller en anden opgave efterlader vi en servicerapport i møllen hvor der står hvad der er udført og hvilke fejl og mangler vi eventuelt har observeret eller udbedret.

Alt arbejde bliver dokumenteret i form af billeder og gemmes online hvor du som kunde kan få adgang til at se hver enkelt opgave der er udført og billeddokumentationen gør det nemt at få overblik over arbejdet der er udført.

Overvågning

Vi har 24/7 overvågning og lykkes det ikke at starte din vindmølle via fjernsupport kører vi naturligvis ud og fejlsøger på din vindmølle hurtigst muligt.

Vi har samme takst døgnet rundt så kører vi ud til din vindmølle udenfor normal arbejdstid er prisen den samme.

Reservedele

Med eget lager i Esbjerg, Grindsted og Holbæk har vi altid reservdele på hylden hvis det ikke findes i vores serivce bil.

Vi har samabrjde med nogle af de største producenter og direkte adgang til lager hos nogle af dem.